Voorbeeldrapporten EQ-i 2.0®

Van de emotionele intelligentietesten zijn diverse toepassingen gemaakt zoals gericht op individuele EQ 2.0 (in diverse talen waar onder het Nederlands) 360 Leadership Report maar ook voor groepen en teams: het Group Report. Alle gebaseerd op de 133 vragenlijst, maar toegespitst op de aspecten die essentieel zijn voor een ‘high performance’. Zo biedt het Leadership  extra testresultaten op de gebieden ‘Authenticity, ‘Coaching’, Insight’ en ‘Innovation’. Het meest gebruikte is het Individuele rapport: in het voorbeeld wordt deze ‘Workplace’ genoemd.

Kijk voor de voorbeeldrapporten voor individuen, managers/ directors en afdelingen/ teams.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

1 + 2 = ?

Laatste nieuws

Geaccrediteerde coaching

Branchevereniging NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede – wetenschappelijke – kennis over coaching. Ze biedt een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching. Het is aangesloten bij de EMCC. Dit Europees gewaardeerde keurmerk voor beroepscoaches staat in de markt garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Download gratis het e-book ‘Emotionele intelligentie: De waarde van emoties’

Een zowel onderbouwde als praktische gids voor emotioneel intelligent leiderschap met internationale én Nederlandse wetenschappelijke bronnen. Extra informatie door links, mindmaps met tips en oefeningen die meteen toe te passen zijn.