Voorbeeldrapporten EQ-i 2.0®

Van de emotionele intelligentietesten zijn diverse toepassingen gemaakt zoals gericht op individuele EQ 2.0 (in diverse talen waar onder het Nederlands) 360 Leadership Report maar ook een test voor groepen en teams: het Group Report. Alle zijn gebaseerd op de 133- vragenlijst, maar toegespitst op de aspecten die essentieel zijn voor een ‘high performance’. Zo biedt het Leadership extra indicatoren op Leadership potential: ‘Authenticiteit/ Authenticity, ‘Coaching‘, ‘Inzicht/ Insight’ en ‘Innovation’, derailers en Well-Being Indicator. Voor alle medewerkers is er het Individuele rapport: in het voorbeeld wordt deze ‘Workplace’ genoemd.

Kijk voor de voorbeeldrapporten voor individuen, leidinggevenden/ managers/ directeuren/ CEO’s en afdelingen/ teams.

Neem contact op

Behoefte aan meer informatie? Stuur een bericht en ik bel of mail u z.s.m. terug.

Laatste nieuws

Gecertificeerde coaching

Branchevereniging NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede – wetenschappelijke – kennis over coaching. Ze biedt een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching. Het is aangesloten bij de EMCC/EIA. Dit Europees gewaardeerde keurmerk voor beroepscoaches staat in de markt garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Download gratis het e-book ‘Emotionele intelligentie: De waarde van emoties’

Een zowel onderbouwde als praktische gids voor emotioneel intelligent leiderschap met internationale én Nederlandse wetenschappelijke bronnen. Extra informatie door links, mindmaps met tips en oefeningen die meteen toe te passen zijn.