Voor wie?

Mijn coaching en supervisie, zijn voor diegenen die de moed hebben om in de spiegel te kijken. Ik begrijp dat veiligsheidsmechanismen van levensbelang zijn, die mogen er zijn. Maar ik help je wel te kijken wanneer ze té hard hun werk doen, waardoor ze andere mensen en kansen mogelijk buitenhouden. Mijn coaching is respectvol, met humor, grondig én snel. Vertrouwen geven en ontvangen vind ik heel belangrijk. Zowel richting de coachee als de opdracht- cq werkgever. Ik hou altijd de coach- en supervisie vraag en opdrachtgever in gedachten. Open deur, zeker voor een coach, maar toch zie ik dat dat begrip voor sommigen rekbaar is. Noem me principieel, dat vind ik prima.

Ik ben Valérie Docters van Leeuwen en richtte in 2006 The Art of People op. Klaar voor de volgende stap als professional? What’s app of mail me: 06 45 308 813.

Neem contact op

Behoefte aan meer informatie? Stuur een bericht en ik bel of mail u z.s.m. terug.

Laatste nieuws

Gecertificeerde coaching

Branchevereniging NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede – wetenschappelijke – kennis over coaching. Ze biedt een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching. Het is aangesloten bij de EMCC/EIA. Dit Europees gewaardeerde keurmerk voor beroepscoaches staat in de markt garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Download het e-book ‘Emotionele intelligentie: De waarde van emoties’! Mét update 2.0.

Een zowel onderbouwde als praktische gids voor emotioneel intelligent leiderschap met internationale én Nederlandse wetenschappelijke bronnen. Extra informatie door links, mindmaps met tips en oefeningen die meteen toe te passen zijn.