Opdrachtgevers

Zowel intensieve trajecten bij organisatieontwikkeling, als één op één begeleiding worden succesvol verzorgd. Belangrijke kernwoorden zijn: deskundigheid, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid, volledige aandacht en humor. Gemeenschappelijke deler van de organisaties die de diensten afnemen, is de erkenning dat begeleidingsvormen zoals coaching essentieel zijn voor het goed functioneren van de organisatie. In de afgelopen tien jaar heeft het coachingbureau complexe cultuurvraagstukken geadviseerd en begeleid volgens Rotterdamse waarden en aanpak: doeltreffend, snel cruciale vraagstukken oppakkend, kritisch, inhoudelijk, en hands on. Klantervaringen bieden de mogelijkheid om iets over de aanpak te lezen. De branches waarin The Art of People c&c werkt zijn divers:

Zakelijke dienstverlening, culturele sector, overheid, zorg, industrie, onderwijs, business to business en particuliere klanten.

Neem contact op

Behoefte aan meer informatie? Stuur een bericht en ik bel of mail u z.s.m. terug.

Laatste nieuws

Gecertificeerde coaching

Branchevereniging NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede – wetenschappelijke – kennis over coaching. Ze biedt een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching. Het is aangesloten bij de EMCC/EIA. Dit Europees gewaardeerde keurmerk voor beroepscoaches staat in de markt garant voor kwaliteit en professionaliteit.