Coaching is een vak. Bewust leren en groeien onder professionele begeleiding.

Coach en supervisor Valérie Docters van Leeuwen oprichter en eigenaar The Art of People

Contact

Wil je meer weten over wat ik kan betekenen voor jou, jouw bedrijf of organisatie? Ik ben Valérie Docters van Leeuwen (auteursnaam: Docters Verswijveren), coach en supervisor voor de helpende beroepen. Ik hoor graag van je!

Je kunt mij het snelst bereiken via What’sApp. Dan plan ik wat tijd in voor jouw vraag. Bellen kan ook: 06 45 308 8 13, een SMS sturen of gebruik onderstaand informatieformulier. Ik reageer doorgaans binnen 24 uur.

Tot ziens!

Evidence-based practice

Ik ben senior practitioner bij branchevereniging NOBCO/ EMCC en EIA-geregistreerd. Verder ben ik gecertificeerd en gelicenseerd voor het afnemen van de EQi-test 2.0® en IPP-® (Roos van Leary). Beide testen zijn wetenschappelijk onderbouwd en verbonden aan de universiteiten Nijmegen en Tilburg.

Bereikbaarheid coach- en supervisiepraktijk

The Art of People is goed bereikbaar met het OV, (OV-fiets) en de auto. De praktijkruimte ligt op 5 minuten fietsafstand van Station Alkmaar. Daar kunt u eventueel een OV-fiets huren of naar de praktijkruimte lopen (10 minuten). Met de auto is het eveneens goed bereikbaar via de A9, N9, N512 en N245.

Mobiel: +31 (0)6 45 30 88 13
E-mail: info@theartofpeople.nl

Auteur Valérie Docters Verswijveren

Ik heb naast een zakelijk ebook over Emotionele intelligentie, een eerste deel geschreven van een fantasy, Young Adult boek (ook voor volwassenen!): ‘Zephyre – De nacht dat de zon scheen‘. Het boek is aangekocht door de bibliotheek.

De hardcover editie en ebook is te bestellen via bij het CB aangesloten boekhandels en Bol.com:

Uitgever: ZEPHYRE BOOKS | NUR 285 ISBN 978-90-9035150-6

The Art of People coaching & supervisie is gevestigd in Alkmaar (Bergermeer). Intakes vinden hier in principe plaats of via Zoom.  Verder werkzaam in Noord-Holland: Alkmaar, Bergen, regio Amsterdam. In overleg m.b.t. workshops e.d. Zuid-Holland: Den Haag, Rotterdam; Utrecht en Eindhoven e.o. en i.o. Oost-Friesland (Appelscha).

Aanhef
Coaching is een vak. Bewust leren en groeien onder professionele begeleiding.

Geaccrediteerde coaching

Branchevereniging NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede – wetenschappelijke – kennis over coaching. Ze biedt een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching. Het is aangesloten bij de EMCC. Dit Europees gewaardeerde keurmerk voor beroepscoaches staat in de markt garant voor kwaliteit en professionaliteit.