Loopbaancoaching

Wat betekent werk voor mij?

We leven in een tijd van snelle veranderingen, die onze oude opvattingen uitdagen. De opvatting bijvoorbeeld dat, als je maar hard genoeg studeert of werkt, succes en geluk vanzelf naar je toekomen. We weten inmiddels dat dàt geen vanzelfsprekende optelsom is. Zelfkennis en een gericht plan maken vergroten de kansen echter wél. Loopbaancoaching kan je daadwerkelijk verder brengen.

Dit, en de vele keuzes die wij dagelijks moeten maken stellen andere eisen aan de intelligentie. Voortdurend maken we afwegingen, gebaseerd op gevoelens en emoties. Als we dit bewust doen, herkennen we eerder onze drijfveren en ambitie, leren we wezenlijk om te gaan met tegenslagen, en maken we gemakkelijker contact met anderen. Emotionele intelligentie is dit alles en nog meer.

Elke loopbaantraject van The Art of People start met zelfonderzoek. Met krachtige interventies en werkvormen, met een coach én als je wilt mét trainingsacteur. Vervolgens wordt er toegewerkt naar marktverkenning en in kaart brengen van ‘de Sociale Kaart’: wie ken je werkelijk? Wie zijn jouw ambassadeurs die jou willen helpen aan een nieuwe baan?

#loopbaancoaching #loopbaanbegeleiding

Loopbaan en Covid-19/ Corona

Toekomstplannen zijn voor een aantal mensen on hold gezet. Is omscholen een goede optie? Of juist wachten op betere tijden? Als een werkgever jouw contract niet verlengt is in sommige gevallen een Vaststellingsovereenkomst (ook wel ‘beëindigingsovereenkomst’ of ‘ontslag met wederzijds goedvinden’) bespreekbaar. Naast een aantal vaste onderdelen kan er ook onderhandeld worden over een reïntegratietraject 2e spoor bij een loopbaancoach. Dan wordt jouw persoonlijke en loopbaanvraag onderzocht en kun je zelfstandig verder. The Art of People begeleidt je om dit loopbaantraject inhoudelijk in te vullen.

#vaststellingsovereenkomst #beëindigingsovereenkomst #ontslagmetwederzijdsgoedvinden #reïntegratie #2espoor

Emotionele intelligentie: huwelijk van ratio & emotie

Er zijn meerdere mogelijkheden om emotionele vaardigheden te ontwikkelen. Korte en langere coach- en trainingstrajecten, workshops, en morning calls. Lees hier verder voor de verschillende tarieven.

Kijk hier voor de voorbeeldrapporten van de EQ-i 2.0.

#emotioneleintelligentie

‘Emotionele intelligentie, de waarde van emoties’ in de praktijk

Lees in twee uur het gratis e-book ‘Emotionele intelligentie, de waarde van emoties’. Het boekje biedt zowel theoretische onderbouwing, als tips voor de praktijk en is zowel zakelijk als privé te gebruiken. Het heeft oefeningen om meteen aan de slag te gaan, mindmaps en verwijzingen.

Neem contact op

Behoefte aan meer informatie? Stuur een bericht en ik bel of mail u z.s.m. terug.

Laatste nieuws

Gecertificeerde coaching

Branchevereniging NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede – wetenschappelijke – kennis over coaching. Ze biedt een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching. Het is aangesloten bij de EMCC/EIA. Dit Europees gewaardeerde keurmerk voor beroepscoaches staat in de markt garant voor kwaliteit en professionaliteit.