Leiderschap coaching

Hoe wil jij je verder ontwikkelen als (young) professional? Wat is voor jou én voor de omgeving belangrijk? Hoe verbind je je met collega’s uit andere generaties? Relevante vragen om na te denken over jouw leiderschap. Leiderschapcoaching begeleidt hierbij.

  • Van medewerker naar leidinggevende: ben je gepromoveerd tot leidinggevende? Als je voor het eerst leiding geeft verandert er veel. De eigen communicatie, opvattingen, ideeën en gedrag wegen opeens zwaarder. Hoe zorg je ervoor dat je jouw medewerkers meekrijgt en inspireert? In dit traject leer je jouw leiderschap te ontwikkelen en het vermogen tot verbinden;

  • Young professional: maak je snel stappen, geef je leiding aan (ook) oudere generaties, hoger opgeleiden maar mis je soms het gevoel op stevige grond te staan? Het traject voor young professionals biedt een kader waarin je jouw emotionele vaardigheden en die van jouw collega’s ontwikkelt. Vergroot jouw emotioneel zelfbewustzijn, empatisch vermogen en integer handelen;

  • Executive coaching: en daar sta je aan de top van de organisatie. Je weet jouw thema’s, self efficacy maar wil échte verbinding met anderen zonder de verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen. Integriteit een gezicht geven in tijden, waarin diverse glazen plafonds en wanden niet meer ontkend kunnen worden. Ik creëer een veilige omgeving waar met krachtige interventies en humor verdere groei mogelijk is. Het leven en werken vanuit een completere perspectief dan alleen de ratio of (puur) financieel streven. Lees verder op executive coaching.

Valérie Docters van Leeuwen van The Art of People c&c heeft een uitgesproken professionele visie op coaching. Daarnaast is zij in staat om vanuit haar managementervaring beweging te creëren. Zij heeft veel coachingstrajecten gedaan voor klanten van Bronsonn HR. Dit doet zij met aandacht en passie. En met tevredenheid van klant, manager, medewerker en Bronsonn HR. Zij neemt je mee van A naar Beter.

Deze trajecten biedt een brede wetenschappelijke basis op basis van de testen:

  • EQi 2.0® Leadership

  • ICLr®: de wetenschappelijke versie van het wereldberoemde interactiemodel de Roos van Leary®

Neem contact op

Behoefte aan meer informatie? Stuur een bericht en ik bel of mail u z.s.m. terug.

Laatste nieuws

Gecertificeerde coaching

Branchevereniging NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede – wetenschappelijke – kennis over coaching. Ze biedt een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching. Het is aangesloten bij de EMCC/EIA. Dit Europees gewaardeerde keurmerk voor beroepscoaches staat in de markt garant voor kwaliteit en professionaliteit.