Executive coaching

‘Juist door de disruptieve effecten van technologie, zijn menselijke waarden nu belangrijk’, Arianna Huffington Financieele Dagblad 7 november ‘17

Zoekt u een sparring partner die de complexiteit van de in- en externe omgeving herkent, én daar met een open mind naar kan kijken? Die meedenkt hoe u in een continu veranderende wereld aansluiting kunt zoeken bij in- en externe stakeholders? Dan werk ik graag met u samen om uw doelen te bereiken. We maken de dilemma’s helder die spelen bijvoorbeeld:

Druk van buiten, druk van binnen: vanuit de maatschappij worden thema’s als (on)macht en integriteit hoog op de agenda gezet. Hoe is het binnen uw organisatie?
Kijk naar cultuurverschillen vanuit dilemma’s (Fons Trompenaars) en durf te voelen. Leer de waarde van #emoties en emotioneel intelligent #leiderschap.

#executivecoaching

  • Leiden vs dienen

  • Regels vs uitzonderingen

  • Individu vs groep

  • Controle vs passie

  • Specifiek vs diffuus

  • Korte termijn vs lange termijn

  • Push ((eigen kracht) vs pull (externe controle, stimulans) => een oplossing vinden die beide uitgangspunten overstijgt => integer handelen, het creëren van heelheid

Hij had altijd gelijk, maar niemand om het mee te delen. – Martin Appelo

Emotionele intelligentie omvat alle competenties die van grote waarde zijn. Niets zweverigs aan. Op basis van de EQi 2.0® onderzoekt hoe u een emotioneel intelligent leider kunt zijn met oog voor integer handelen. Deze test wordt wereldwijd als de beste gezien en is in Nederland gelieerd aan de Universiteit van Nijmegen.

  • EQi 2.0® Leadership

  • IPP® (InterPersoonlijkheidsProfiel): de wetenschappelijke versie van het wereldberoemde interactiemodel de Roos van Leary®

The Art of People c&c biedt maatwerk dat aansluit op uw organisatie en praktijk.

“Als ‘rationeel mens’ ben ik in staat, om emoties bij mezelf weg te redeneren en emoties van anderen snel een plaats te geven waar we er geen last van hebben. Het gaat immers om het resultaat, we zijn aan het werk en we hebben geen tijd voor soft gedoe.”

Bovenstaande tekst zou ik een paar jaar geleden vol overtuiging kunnen hebben uitgesproken. Inmiddels ben ik een paar levenslessen verder, en heb ik de kans om met Valérie mijn persoonlijkheid te onderzoeken met een EQ-i test met twee handen aangegrepen, en daarna samen met een groep geïnteresseerde collega’s een aantal praktisch gerichte verdiepingssessies, op het gebied van emoties, gedrag en de toepasbaarheid in de dagelijkse werkpraktijk gevolgd.

Rob van Reijswoud, directeur

Neem contact op

Behoefte aan meer informatie? Stuur een bericht en ik bel of mail u z.s.m. terug.

Laatste nieuws

Gecertificeerde coaching

Branchevereniging NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede – wetenschappelijke – kennis over coaching. Ze biedt een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching. Het is aangesloten bij de EMCC/EIA. Dit Europees gewaardeerde keurmerk voor beroepscoaches staat in de markt garant voor kwaliteit en professionaliteit.